Naptár

Betöltése

  Klub bemutatása

   
  Bemutatkozás
  A Veszprémi Utánpótlás Kosárlabda Egyesület 2011-ben alakult. Az egyesület elődjeként 2008-ban alapított Nebuló Kosársuli Alapítvány volt a város kosárlabdázásában az első, kifejezetten utánpótlás-nevelésre megalapított sportszervezet. 2011-ben az alapítványban és a kosárlabdázásban dolgozók döntöttek az egyesület megalapításáról, mely azóta is töretlenül képviseli a sportág utánpótlását.
  Jelenleg, a 2022/23-es szezonban összesen tizennégy csapatban, több mint kettőszáz gyermek felkészítéséért és versenyeztetéséért felel a szervezet.

  Célunk és feladataink
  Az legfőbb célunk a fiatal korosztálynál a sportolás iránti igény felkeltése, az egészség tudatos életmód kialakítása már kisgyermek korban. Az egyesület fejlődése folyamán egyre nagyobb a sportszakmai felelősség is, amely a jelenlegi álláspontunk szerint a játékosok egyéni fejlődését helyezi a csapatok eredményessége fölé. Feladataink közé tartozik minden olyan tevékenység, amely a sportolók, kiemelten a fiatalok toborzását, oktatását, felkészítését, versenyzését, sportszakmai, erőnléti fejlődését elősegíti. Szeretnénk az egészséges életmódhoz szükséges életformát népszerűsíteni, ezen életforma kialakításához segítséget nyújtani a feltörekvő generációnak. Folyamatos kapcsolatot tartunk a város és környező települések iskoláival, hogy minél szélesebb rétegben tudjuk megszerettetni a kosárlabdát a gyerekekkel.

  Miért a VUKE?
  Kiemelt feladatunknak érezzük, hogy a játékosok és szüleik a VUKE család tagjának érezzék magukat. Amellett, hogy a gyerekek technikai és fizikai fejlődését biztosítjuk, szeretnénk a szellemi, mentális, és szociális képességeik fejlődéséhez is segítséget nyújtani. A gyerekeket nem csak játékosnak látjuk, hanem az életük minden területére kiterjedő edzői felelősséggel tanítjuk és neveljük Őket.

  Következő mérkőzés

  K


  VS  Várpalotai Gepárdok

  2023. 06. 04.  VS  Ábrahámhegy SE

  2023. 06. 04.  VS 

  1970. 01. 01.  VS 

  1970. 01. 01.  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  GY


  VS  Pápai Sport Utánpótlás Kft.

  41 - 18

  2023. 05. 21. 12:00

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink