Naptár

Betöltése

  Képzési rendszer

   
  Edzésrendszer
  Az utánpótlás képzésünket három fő részre bontjuk: egyéni képességfejlesztés, csapatképzés és kondicionális képzés. A teljes képzés (U9-től U20-ig) időtartama alatt átlagosan 65%-ban foglalkozunk egyéni képességfejlesztéssel, 20%-ban csapatképzéssel és 15%-ban kondicionális képzéssel. Ezek a százalékok korosztályonként változnak, a játékosok fejlődésének megfelelően. Ezen felül a kiemelt játékosok egyéni képzőedzéseken vesznek rész, ahol további egyéni képzést kapnak. 
   
  Egyéni képességfejlesztés
  Az egyéni képzés felépítését tekintve először minőséget várunk el, majd csak ezután foglalkozunk a mennyiséggel. Minden apró részletet ki kell javítanunk az egyéni területek képzése során, így tudjuk garantálni, hogy a játékosunk minden szükséges információt megkap ahhoz, hogy jó egyéni képességű játékos legyen felnőtt korára. Mindent alárendelünk a játékosok egyéni fejlesztésének, így az utánpótlás csapataink nem játszanak eredménykényszer alatt.
   
  Csapatképzés
  A csapatképzés szerepét igyekszünk minimalizálni az U14-es korosztály végéig, ugyanis ez U16-U18-ban változik igazán, amikor már közelednek, a csapattaktikában több ismeretet igénylő, U20-as korosztályhoz. Ebben a korban a játékosokat fokozatosan készítjük fel a felnőtt kosárlabda tudásanyagának megértésére.
   
  Kondicionális képzés
  Kondicionális képzést a játékosoknak biztosítunk a labdás edzések során is, de U14/A korosztálytól bekapcsolódik a munkába a klub erőnléti edzője is, akivel, korosztálytól függően 1, 2, vagy akár 3 erőnléti edzést teljesítenek a játékosok a klub funkcionális edzőtermében vagy az atlétikapályán.
   
   
  Infrastruktúra
  Az edzéseket és mérkőzéseket a klub bázisának számító Vetési Albert Gimnázium Tornacsarnokában rendezzük.
  Ezen kívül további 4 helyszínen tartunk kosárlabda edzéseket. A játékosok fizikális felkészítése a VUKE funkcionális edzőteremben, illetve a felkészülési időszakban atlétikapályán és a városi uszodában történik.
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS  Várpalotai Gepárdok

  2023. 06. 04.  VS  Ábrahámhegy SE

  2023. 06. 04.  VS 

  1970. 01. 01.  VS 

  1970. 01. 01.  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  GY


  VS  Pápai Sport Utánpótlás Kft.

  41 - 18

  2023. 05. 21. 12:00

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink