Naptár

Betöltése

  Képzési rendszer

   
  Edzésrendszer
  Az utánpótlás képzésünket három fő részre bontjuk: egyéni képességfejlesztés, csapatképzés és kondicionális képzés. A teljes képzés (U9-től U20-ig) időtartama alatt átlagosan 65%-ban foglalkozunk egyéni képességfejlesztéssel, 20%-ban csapatképzéssel és 15%-ban kondicionális képzéssel. Ezek a százalékok korosztályonként változnak, a játékosok fejlődésének megfelelően. Ezen felül a kiemelt játékosok egyéni képzőedzéseken vesznek rész, ahol további egyéni képzést kapnak. 
   
  Egyéni képességfejlesztés
  Az egyéni képzés felépítését tekintve először minőséget várunk el, majd csak ezután foglalkozunk a mennyiséggel. Minden apró részletet ki kell javítanunk az egyéni területek képzése során, így tudjuk garantálni, hogy a játékosunk minden szükséges információt megkap ahhoz, hogy jó egyéni képességű játékos legyen felnőtt korára. Mindent alárendelünk a játékosok egyéni fejlesztésének, így az utánpótlás csapataink nem játszanak eredménykényszer alatt.
   
  Csapatképzés
  A csapatképzés szerepét igyekszünk minimalizálni az U14-es korosztály végéig, ugyanis ez U16-U18-ban változik igazán, amikor már közelednek, a csapattaktikában több ismeretet igénylő, U20-as korosztályhoz. Ebben a korban a játékosokat fokozatosan készítjük fel a felnőtt kosárlabda tudásanyagának megértésére.
   
  Kondicionális képzés
  Kondicionális képzést a játékosoknak biztosítunk a labdás edzések során is, de U14/A korosztálytól bekapcsolódik a munkába a klub erőnléti edzője is, akivel, korosztálytól függően 1, 2, vagy akár 3 erőnléti edzést teljesítenek a játékosok a klub funkcionális edzőtermében vagy az atlétikapályán.
   
   
  Infrastruktúra
  Az edzéseket és mérkőzéseket a klub bázisának számító Vetési Albert Gimnázium Tornacsarnokában rendezzük.
  Ezen kívül további 4 helyszínen tartunk kosárlabda edzéseket. A játékosok fizikális felkészítése a VUKE funkcionális edzőteremben, illetve a felkészülési időszakban atlétikapályán és a városi uszodában történik.
   

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.  VS 

  1970. 01. 01.  VS 

  1970. 01. 01.  VS 

  1970. 01. 01.  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  GY


  VS  PVSK NKA/A

  97 - 75

  2024. 04. 14. 15:00

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink