Naptár

Betöltése

  Sportszülőknek

  2023. Október 04.
  4 hónapja
  Kedves Sportszülők/leendő Sportszülők!

  Mint klub, mindannyian elkötelezettek vagyunk a gyermekek egészséges fejlődése, sport iránti szenvedélyének kibontakoztatása és sportszeretetének elmélyítése iránt. Ahhoz azonban, hogy ez a folyamat sikeres és élvezetes legyen, elengedhetetlen a szülők pozitív és támogató szerepe.
   
  A szülőknek kulcsszerepük van abban, hogy gyermekeink megszeressék a sportot és megtanulják az értékeket, mint például a csapatmunka, a sportszerűség, a kitartás és az önfegyelem. Az a célunk, hogy egy olyan környezetet teremtsünk, ahol minden gyermek biztonságban érezheti magát, támogatást kap a fejlődéséhez és örömmel űzheti a választott sportágát.
   
  A jó sportszülők segítik gyermeküket a kitartásban, a sportszerűségben és az önbizalomban. A bátorítás és a szeretet ereje hihetetlen, és segíti a gyermekeket a csúcsra érni.
  Kérünk minden szülőt, hogy olvassák el a "Sportszülők Aranyszabályait", melyek segítenek eligazodni a helyes hozzáállásban és viselkedésben a gyermek sportolása során. Közösen, a klub és a szülők, hozzájárulhatunk ahhoz, hogy gyermekeink ne csak sikeres sportolók, hanem tisztességes, jó karakterű emberek is legyenek.
  Köszönjük a támogatásotokat és a belénk vetett bizalmat!
   
  Szeretnénk javasolni, hogy csatlakozz a "Sportszülők" Facebook csoporthoz, ahol rengeteg hasznos információt találsz a témával kapcsolatban.
   

  Következő mérkőzés

  K

  Agrofeed Győr
  VS 

  2024. 03. 01.  VS  Esztergomi KE

  2024. 03. 02.  VS  PVSK NKA/A

  2024. 03. 02.  VS  Várpalota KK

  2024. 03. 02.  VS  TSE Basket

  2024. 03. 02.

  Korábbi mérkőzés

  V

  OSE U16/B
  VS 

  150 - 40

  2024. 02. 27. 17:30

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink