Naptár

Betöltése

  Megrendezésre került az első U11-es megyei torna Veszprémben!

  2022. November 28.
  1 éve
   
   
  Vasárnap került megrendezésre az első megyei U11-es Torna Veszpreémben.
  4 csapat vett részt a tornán melyet a Vetésiben rendeztek. Remek mérkőzéseket láttunk, de ami a legfontosabb mindenki jól érezte magát. A mérkőzések eredményei az alábbi módon alakultak:

  VUKE Botev - VUKE Simonyi 25 - 86
  VUKE Cholnoky - Várpalotai Gepárdok 33 - 24
  Várpalotai Gepárdok - VUKE Simonyi 23 - 47
  VUKE Cholnoky - VUKE Botev 38 - 68

  Így a helyezések a következő képpen alakultak:
  I. Simonyi
  II. Botev
  III. Cholnoky 
  IV. Várpalotai Gepárdok

   
  Edzői nyilatkozatok:

  Birkás András (VUKE Cholnoky) A csapatunk két részre osztható vannak hárman akiknek már nem ez az első évük és volt már mérközés tapasztalatuk. A többiek közül a legtöbben pár hete vagy maximum pár hónapja kosaraznak. Az első meccsen még nagyon bátortalanok voltunk. Ezenkívül technikailag is nagyon sokan kell még fejlődnünk a Botev csapatához képest is. Akik közül páran kiemelkedtek páran akik több éve kosaraznak, sajnos őket nem tudtuk megállítani. A másodikon viszont egy hasonló erősségű csapat ellen játszottunk. Itt viszont a mi javunkra jött ki az hogy volt pár ezen a szinten tapasztaltabb játékosunk. A hozzáállásunkkal nem volt gond mindenki küzdött, kihozta magából a maximumot. A következő fordulóig sok idő van ami alatt rengeteget lehet fejlődni.
   
  Nemsur Martin (VUKE SImonyi)

  Pár gondolat az első meccsről: Szép egyéni megvillanásokat láttam, viszont a fiatalabb játékosok kissé bátortalanul kezdték a mérkőzést. Persze ez ilyenkor még természetes hiszen többüknek is ez volt az első éles bevetése. Az összjáték lehetett volna sokkal hatékonyabb. Védekezésben néha lassan értünk vissza a saját térfelünkre, de összességében elégedett vagyok. A második mérkőzésen már sokkal jobban dominált a csapatjáték, sokkal több passzt láttam mint az első meccsen. Bátrabban játszottak a fiatalabb játékosok is, és nem hagytunk támadásban teret az ellenfélnek. Szorosan és agresszívan védekeztünk és a dobásaink is pontosabbak voltak. Büszke vagyok a gyerekekre, nagyon szépen játszottak.
   
  Sári Kálmán (VUKE Botev)
   
  A gyerekek közül ketten voltak akik már részt vettek hasonló tornán. Legtöbben nagyon izgultak, zavarban voltak. A látottaknál általában ügyesebbek szoktak lenni. Baj volt a labda játékba hozatalával, ezt majd gyakoroljuk. Legközelebb biztos jobb lesz.
   
   
   
  Külön szeretnénk megköszönni a rengeteg szülőnek akik kilátogattak és gondoskodtak a remek hangulatról!
   
  A mérkőzések részletes statisztikái az alábbi linken tekinthetők meg:
   

   
   

  Következő mérkőzés

  K

  Agrofeed Győr
  VS 

  2024. 03. 01.  VS  Esztergomi KE

  2024. 03. 02.  VS  PVSK NKA/A

  2024. 03. 02.  VS  Várpalota KK

  2024. 03. 02.  VS  TSE Basket

  2024. 03. 02.

  Korábbi mérkőzés

  V

  OSE U16/B
  VS 

  0 - 0

  2024. 02. 27. 17:30

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink