Naptár

Betöltése

  Athlete Plus x Veszprém Kosárlabda Klub

  2023. Január 16.
  1 éve
  Az Athlete Plus és a Veszprém Kosárlabda Klub partnersége új távlatokat nyit a magyar kosárlabdázók számára.
   
  Az Athlete Plus egy globális szervezet, amelynek tagjai a legmagasabb szintű kosárlabda szövetségekkel állnak kapcsolatban, köztük az USA Basketball, az NBA és az Euroliga. Fiatal sportolóknak segítenek elérni az álmaikat, hogy akár az NCAA, a NAIA vagy az amerikai középiskolai kosárlabda legmagasabb szintjén játsszanak.
   
  Az Athlete Plus örömmel jelenti be, hogy partnerségi kapcsolatot kötött a Veszprém Kosárlabda Klubbal, Magyarország egyik legjobban fejlődő utánpótlás kosárlabda műhelyével. Az együttműködés célja, hogy a kosárlabdaösztöndíj lehetőségeket nyújtson Európa-szerte és az Egyesült Államokban a fiatal magyar sportolók számára, valamint hogy letegye egy közös nemzetközi kosárlabda akadémia alapjait Veszprémben.
   
  A két szervezet 2023-ra két nagy eseményt tervez, amelyek célja, hogy egészen új módon ismertesse meg a magyar tehetségekkel és edzőikkel az amerikai kosárlabdát.
   
  Az első eseményt, az Athlete Plus Veszprém webináriumot 2023 februárjára tervezik. Az online eseményen a kosárlabda világ minden tájáról érkező̋ diákok és vezető szakemberek beszélgetnek majd.
   
  A második rendezvényt, egy egyedülálló tábort idén nyáron tartanák, amely a tervek szerint több mint 200 fiatal sportolót, edzőt, játékosmegfigyelőt és szakértőt köt majd össze egymással. Ez a tábor kiváló alkalom lesz arra, hogy fiatal magyar sportolók kapcsolatba kerüljenek és tanuljanak a sportág élvonalbeli szakembereitől, miközben szélesebb közönség előtt is bemutathatják tudásukat.
   
  „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Veszprém Kosárlabda Klubbal együttműködve megteremthetjük ezeket az izgalmas lehetőségeket a fiatal magyar kosarasok számára” – mondta Juanjo Marquez, az Athlete Plus vezérigazgatója. „Hiszünk abban, hogy ez az együttműködés nemcsak a kosárlabdasport fejlődését segíti elő Magyarországon, hanem a tehetséges fiatal sportolók számára is esélyt teremt, hogy megvalósítsák álmaikat, és a legmagasabb szinten játsszanak, miközben világszínvonalú oktatásban részesülnek."
   
  Naményi Miklós, a Veszprém Kosárlabda Klub elnöke hozzátette: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az Athlete Plusszal együttműködve létrehozzuk ezeket az egyedülálló lehetőségeket fiatal sportolóink számára. Hiszünk abban, hogy ez a partnerség nemcsak az érintett sportolók és edzők hasznára válik majd, hanem a kosárlabdasport fejlődését is elősegíti Magyarországon, különösen Veszprémben."
   
  Az Athlete Plus Veszprém együttműködéssel és rendezvényekkel kapcsolatos további információkért látogassanak el erre az oldalra.
   
   

  Következő mérkőzés

  K

  Agrofeed Győr
  VS 

  2024. 03. 01.  VS  Esztergomi KE

  2024. 03. 02.  VS  PVSK NKA/A

  2024. 03. 02.  VS  Várpalota KK

  2024. 03. 02.  VS  TSE Basket

  2024. 03. 02.

  Korábbi mérkőzés

  V

  OSE U16/B
  VS 

  0 - 0

  2024. 02. 27. 17:30

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink