Naptár

Betöltése

    Athlete Plus x Veszprém Kosárlabda Klub

    2023. Január 16.
    1 éve
    Az Athlete Plus és a Veszprém Kosárlabda Klub partnersége új távlatokat nyit a magyar kosárlabdázók számára.
     
    Az Athlete Plus egy globális szervezet, amelynek tagjai a legmagasabb szintű kosárlabda szövetségekkel állnak kapcsolatban, köztük az USA Basketball, az NBA és az Euroliga. Fiatal sportolóknak segítenek elérni az álmaikat, hogy akár az NCAA, a NAIA vagy az amerikai középiskolai kosárlabda legmagasabb szintjén játsszanak.
     
    Az Athlete Plus örömmel jelenti be, hogy partnerségi kapcsolatot kötött a Veszprém Kosárlabda Klubbal, Magyarország egyik legjobban fejlődő utánpótlás kosárlabda műhelyével. Az együttműködés célja, hogy a kosárlabdaösztöndíj lehetőségeket nyújtson Európa-szerte és az Egyesült Államokban a fiatal magyar sportolók számára, valamint hogy letegye egy közös nemzetközi kosárlabda akadémia alapjait Veszprémben.
     
    A két szervezet 2023-ra két nagy eseményt tervez, amelyek célja, hogy egészen új módon ismertesse meg a magyar tehetségekkel és edzőikkel az amerikai kosárlabdát.
     
    Az első eseményt, az Athlete Plus Veszprém webináriumot 2023 februárjára tervezik. Az online eseményen a kosárlabda világ minden tájáról érkező̋ diákok és vezető szakemberek beszélgetnek majd.
     
    A második rendezvényt, egy egyedülálló tábort idén nyáron tartanák, amely a tervek szerint több mint 200 fiatal sportolót, edzőt, játékosmegfigyelőt és szakértőt köt majd össze egymással. Ez a tábor kiváló alkalom lesz arra, hogy fiatal magyar sportolók kapcsolatba kerüljenek és tanuljanak a sportág élvonalbeli szakembereitől, miközben szélesebb közönség előtt is bemutathatják tudásukat.
     
    „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Veszprém Kosárlabda Klubbal együttműködve megteremthetjük ezeket az izgalmas lehetőségeket a fiatal magyar kosarasok számára” – mondta Juanjo Marquez, az Athlete Plus vezérigazgatója. „Hiszünk abban, hogy ez az együttműködés nemcsak a kosárlabdasport fejlődését segíti elő Magyarországon, hanem a tehetséges fiatal sportolók számára is esélyt teremt, hogy megvalósítsák álmaikat, és a legmagasabb szinten játsszanak, miközben világszínvonalú oktatásban részesülnek."
     
    Naményi Miklós, a Veszprém Kosárlabda Klub elnöke hozzátette: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az Athlete Plusszal együttműködve létrehozzuk ezeket az egyedülálló lehetőségeket fiatal sportolóink számára. Hiszünk abban, hogy ez a partnerség nemcsak az érintett sportolók és edzők hasznára válik majd, hanem a kosárlabdasport fejlődését is elősegíti Magyarországon, különösen Veszprémben."
     
    Az Athlete Plus Veszprém együttműködéssel és rendezvényekkel kapcsolatos további információkért látogassanak el erre az oldalra.
     
     

    Következő mérkőzés

    K


    VS 

    1970. 01. 01.



    VS 

    1970. 01. 01.



    VS 

    1970. 01. 01.



    VS 

    1970. 01. 01.



    VS 

    1970. 01. 01.

    Korábbi mérkőzés

    GY


    VS  PVSK NKA/A

    97 - 75

    2024. 04. 14. 15:00

    Kövess minket

    Kiemelt Támogatóink