Naptár

Betöltése

    Megrendezésre került az első U11-es megyei torna Veszprémben!

    2022. November 28.
    1 éve
     
     
    Vasárnap került megrendezésre az első megyei U11-es Torna Veszpreémben.
    4 csapat vett részt a tornán melyet a Vetésiben rendeztek. Remek mérkőzéseket láttunk, de ami a legfontosabb mindenki jól érezte magát. A mérkőzések eredményei az alábbi módon alakultak:

    VUKE Botev - VUKE Simonyi 25 - 86
    VUKE Cholnoky - Várpalotai Gepárdok 33 - 24
    Várpalotai Gepárdok - VUKE Simonyi 23 - 47
    VUKE Cholnoky - VUKE Botev 38 - 68

    Így a helyezések a következő képpen alakultak:
    I. Simonyi
    II. Botev
    III. Cholnoky 
    IV. Várpalotai Gepárdok

     
    Edzői nyilatkozatok:

    Birkás András (VUKE Cholnoky) A csapatunk két részre osztható vannak hárman akiknek már nem ez az első évük és volt már mérközés tapasztalatuk. A többiek közül a legtöbben pár hete vagy maximum pár hónapja kosaraznak. Az első meccsen még nagyon bátortalanok voltunk. Ezenkívül technikailag is nagyon sokan kell még fejlődnünk a Botev csapatához képest is. Akik közül páran kiemelkedtek páran akik több éve kosaraznak, sajnos őket nem tudtuk megállítani. A másodikon viszont egy hasonló erősségű csapat ellen játszottunk. Itt viszont a mi javunkra jött ki az hogy volt pár ezen a szinten tapasztaltabb játékosunk. A hozzáállásunkkal nem volt gond mindenki küzdött, kihozta magából a maximumot. A következő fordulóig sok idő van ami alatt rengeteget lehet fejlődni.
     
    Nemsur Martin (VUKE SImonyi)

    Pár gondolat az első meccsről: Szép egyéni megvillanásokat láttam, viszont a fiatalabb játékosok kissé bátortalanul kezdték a mérkőzést. Persze ez ilyenkor még természetes hiszen többüknek is ez volt az első éles bevetése. Az összjáték lehetett volna sokkal hatékonyabb. Védekezésben néha lassan értünk vissza a saját térfelünkre, de összességében elégedett vagyok. A második mérkőzésen már sokkal jobban dominált a csapatjáték, sokkal több passzt láttam mint az első meccsen. Bátrabban játszottak a fiatalabb játékosok is, és nem hagytunk támadásban teret az ellenfélnek. Szorosan és agresszívan védekeztünk és a dobásaink is pontosabbak voltak. Büszke vagyok a gyerekekre, nagyon szépen játszottak.
     
    Sári Kálmán (VUKE Botev)
     
    A gyerekek közül ketten voltak akik már részt vettek hasonló tornán. Legtöbben nagyon izgultak, zavarban voltak. A látottaknál általában ügyesebbek szoktak lenni. Baj volt a labda játékba hozatalával, ezt majd gyakoroljuk. Legközelebb biztos jobb lesz.
     
     
     
    Külön szeretnénk megköszönni a rengeteg szülőnek akik kilátogattak és gondoskodtak a remek hangulatról!
     
    A mérkőzések részletes statisztikái az alábbi linken tekinthetők meg:
     





     
     

    Következő mérkőzés

    K


    VS 

    1970. 01. 01.



    VS 

    1970. 01. 01.



    VS 

    1970. 01. 01.



    VS 

    1970. 01. 01.



    VS 

    1970. 01. 01.

    Korábbi mérkőzés

    GY


    VS  Marcali Szürkefarkasok

    70 - 60

    2024. 04. 20. 15:30

    Kövess minket

    Kiemelt Támogatóink