Notice: Undefined index: home_team_short_name in /www/sites/utanpotlas.veszpremkosar.hu/templates/header.tem on line 24

Notice: Undefined index: guest_team_short_name in /www/sites/utanpotlas.veszpremkosar.hu/templates/header.tem on line 24

Notice: Undefined index: home_team_short_name in /www/sites/utanpotlas.veszpremkosar.hu/templates/footer.tem on line 42

Notice: Undefined index: guest_team_short_name in /www/sites/utanpotlas.veszpremkosar.hu/templates/footer.tem on line 43
utanpotlas.veszpremkosar.hu | Veszprémi Utánpótlás Kosárlabda Egyesület

Naptár

Betöltése

  Klub bemutatása

   
  Bemutatkozás
  A Veszprémi Utánpótlás Kosárlabda Egyesület 2011-ben alakult. Az egyesület elődjeként 2008-ban alapított Nebuló Kosársuli Alapítvány volt a város kosárlabdázásában az első, kifejezetten utánpótlás-nevelésre megalapított sportszervezet. 2011-ben az alapítványban és a kosárlabdázásban dolgozók döntöttek az egyesület megalapításáról, mely azóta is töretlenül képviseli a sportág utánpótlását.
  Jelenleg, a 2021/22-es szezonban összesen tizennégy csapatban, több mint kettőszáz gyermek felkészítéséért és versenyeztetéséért felel a szervezet.

  Célunk és feladataink
  Az legfőbb célunk a fiatal korosztálynál a sportolás iránti igény felkeltése, az egészség tudatos életmód kialakítása már kisgyermek korban. Az egyesület fejlődése folyamán egyre nagyobb a sportszakmai felelősség is, amely a jelenlegi álláspontunk szerint a játékosok egyéni fejlődését helyezi a csapatok eredményessége fölé. Feladataink közé tartozik minden olyan tevékenység, amely a sportolók, kiemelten a fiatalok toborzását, oktatását, felkészítését, versenyzését, sportszakmai, erőnléti fejlődését elősegíti. Szeretnénk az egészséges életmódhoz szükséges életformát népszerűsíteni, ezen életforma kialakításához segítséget nyújtani a feltörekvő generációnak. Folyamatos kapcsolatot tartunk a város és környező települések iskoláival, hogy minél szélesebb rétegben tudjuk megszerettetni a kosárlabdát a gyerekekkel.

  Miért a VUKE?
  Kiemelt feladatunknak érezzük, hogy a játékosok és szüleik a VUKE család tagjának érezzék magukat. Amellett, hogy a gyerekek technikai és fizikai fejlődését biztosítjuk, szeretnénk a szellemi, mentális, és szociális képességeik fejlődéséhez is segítséget nyújtani. A gyerekeket nem csak játékosnak látjuk, hanem az életük minden területére kiterjedő edzői felelősséggel tanítjuk és neveljük Őket.

  Következő mérkőzés

  K


  VS 

  1970. 01. 01.  VS 

  1970. 01. 01.  VS 

  1970. 01. 01.  VS 

  1970. 01. 01.  VS 

  1970. 01. 01.

  Korábbi mérkőzés

  V

  VUKE Kosárlabda Tábor
  VS 

  0 - 0

  2022. 06. 27. 8:00

  Kövess minket

  Kiemelt Támogatóink