Bejelentkezés

CBA-Veszprém

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém

Facebook

MKOSZ stratégia
neveljunk_kosarasokat.gif
 

Támogatóink
 
 

Hírek
 
U16 lány- Várpalotai Gepárdok, visszavágó
2021-02-15 10:32:37
2021.02.07.  Várpalota
Várpalota Gepárdok – VUKE 56:24
 
A Várpalota volt az első csapat, akikkel másodszor találkoztunk az idei bajnokságban. Azt tűztük ki célul, hogy – megmutatván az elmúlt hónapok munkáját – kerüljünk közelebb az ellenfélhez, legyen megnyert negyedünk. Ez sajnos nem sikerült, de nézzük, hogy mi is történt a mérkőzésen.
 
 
 
 
Várpalota Gepárdok – VUKE 56-24
(18-4, 9-6, 13-5, 16-9)

Kántor Zsófia 7, Makó Natália 6, Ráskai Zsuzsanna 4, Szilák Enikő 2, Tenk Janka 2, Ferenczi Júlia 2, Máhl Rebeka 1, Léber Boglárka, Bényi Luca, Kálmán Jázmin

A Várpalota volt az első csapat, akikkel másodszor találkoztunk az idei bajnokságban. Azt tűztük ki célul, hogy – megmutatván az elmúlt hónapok munkáját – kerüljünk közelebb az ellenfélhez, legyen megnyert negyedünk.
A kezdés pont olyan volt, ahogy kértem. Sikerült elhoznunk a feldobást, és szervezett támadást indítottunk, de sajnos nem sikerült pontra váltanunk. Hiába védekeztünk jól, szereztünk labdát és lepattanót is, de a dobásokat rendre elhibáztuk. Amikor aztán az ellenfél megszerezte első két-három kosarát, végleg megtört a lányok önbizalma. Csak a negyed utolsó perceiben sikerült elindítanunk a pontgyártást.
A második negyedben a védekezésünk feljavult, és a Várpalota is megtorpant egy kicsit, de továbbra is nagyon bátortalanok voltunk, így a félidőben már 16 pont volt a csapatok között.
A harmadik negyed az elsőhöz nagyon hasonlóan indult, és úgy is folytatódott. Annyira passzívak voltunk támadásban, hogy teljes sorcseréhez folyamodtam, hogy felébresszem egy kicsit a kezdő ötöst. A fiatalok derekasan helyt álltak, és a negyedik negyedre egy kicsit sikerült is javítani a kezdeményező-készségen. Az utolsó percekben újra láthattunk néhány bátor, és okos támadást, amelyeket értékesíteni is sikerült, így, ha csak egy hangyányival is de valóban szűkebb pontkülönbséget tudtunk kiharcolni, mint ősszel.
Nagyon hullámzó teljesítményt nyújtottunk. A pozitív pillanatokban öröm volt nézni az edzéseink gyümölcsét, de bátorságban sokat kell még fejlődnünk.INweb Informatika
 
INweb Informatika